RON Rumänischer LEU

Avantajele dvs. în magazinul Tendixx

"În magazinul nostru online veți găsi pavilioane pliabile de cea mai bună calitate. Produs în și pentru România, Tendixx convinge prin numeroasele avantaje ale produsului. Cumpărarea în magazinul nostru are multe avantaje pentru dvs. Dacă tipărirea standard și accesoriile sunt perfecte pentru dvs., veți primi produsul rapid și fiabil după cumpărare. În cazul în care doriți o personalizare, o persoană de contact competentă și un departament de grafică vă vor fi alături de dvs. pentru a vă îndeplini orice dorință. Avantajele pe care le cunoașteți din magazin se aplică și aici.

Contactați-ne

Certificată

Produsele noastre sunt testate de TÜV și dețin mai multe standarde ISO, pe lângă alte certificări. Astfel, Tendixx devine o investiție pentru dvs. care durează mulți ani.

Producător

La Tendixx, cumpărați direct de la producător. Confecționate manual de croitorese locale, produsul dvs. este urmărit cu atenție în fiecare etapă de producție.

Achiziție sigură

Magazinul nostru online, realizat cu Shopware, se supune standardelor stabilite de compania germană. Astfel, o achiziție la Tendixx este întotdeauna sigură și verificată.

Livrare rapidă

Pentru a vă asigura că vă puteți utiliza rapid cortul pliabil la următorul eveniment, am optimizat producția și avem transportatori de încredere care vă vor livra rapid produsul.

Personalizare

Produsele din magazinul online pot fi personalizate pentru a se potrivi afacerii dvs. din toate punctele de vedere. Imprimările și accesoriile potrivite fac din Tendixx-ul dvs. un produs unic.

Disponibilitate de piese de schimb

Suntem convinși de măiestria noastră. Dacă trebuie să înlocuiți ceva în următorii câțiva ani, avem la dispoziție piese de schimb potrivite.