RON Rumänischer LEU

Informații despre retragere


Dreptul de retragere

Utilizatorii finali au dreptul de a se retrage din acest contract în termen de paisprezece zile, fără nici un motiv. Perioada de retragere este paisprezece zile calendaristice din ziua în care dvs. sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ați intrat în posesia ultimului produs din comandă. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract printr-o declarație clară (de ex. o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail). Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient să trimiteți notificarea exercitării dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.


Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din alegerea unui alt tip de livrare decât cea mai ieftină livrare standard oferită de noi), fără a fi dezvăluite și cel târziu în termen de paisprezece zile de la data la care primim notificarea revocării acestui contract. Pentru această rambursare, vom folosi aceleași mijloace de plată pe care le-ați utilizat pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în nici un caz nu vi se vor percepe taxe pentru această rambursare. Putem refuza rambursarea până când primim bunurile înapoi sau până când furnizați dovada că ați returnat bunurile, luându-se în considerare data cea mai apropiată. Trebuie să ne returnați sau să ne predați bunurile imediat și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne ați informat cu privire la revocarea acestui contract. Termenul este respectat dacă trimiteți mărfurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Returnarea se face pe cheltuiala clientului.


Contact pentru retragere
Dacă aveți probleme cu o comandă care nu pare să poată fi rezolvată prin e-mail sau cu persoana cu care vorbiți, o puteți contacta pe Monika Orban, monika.orban@tendixx.com, pentru o conciliere internă gratuită.


Excluderea sau expirarea prematură a dreptului de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică contractelor de livrare a bunurilor care nu sunt prefabricate și pentru fabricarea cărora o alegere individuală sau o determinare de către consumator este decisivă sau care sunt în mod clar adaptate nevoilor personale ale consumatorului.


Informații generale

  • Vă rugăm să evitați deteriorarea și contaminarea mărfurilor. Dacă este posibil, vă rugăm să ne returnați bunurile în ambalajul original cu toate accesoriile și toate componentele ambalajului. Dacă este necesar, utilizați un ambalaj exterior protector. Dacă nu mai aveți ambalajul original, vă rugăm să asigurați protecție suficientă împotriva deteriorării în timpul transportului cu un ambalaj corespunzător.
  • Dacă este posibil, vă rugăm să nu ne returnați bunurile fără niciun ambalaj.
  • Vă rugăm să rețineți că alineatele (1)-(2) menționate anterior nu sunt o condiție prealabilă pentru exercitarea efectivă a dreptului de retragere.