RON Rumänischer LEU

Condiții generale de livrare și plată


1. Scop/Valabilitate

Următorii termeni și condiții generale se aplică tuturor comenzilor plasate prin intermediul magazinului nostru online de către consumatori și antreprenori.Un consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție judiciară, care nu pot fi atribuite în mod predominant nici activității lor comerciale, nici activității lor profesionale independente. Un antreprenor este o persoană fizică sau juridică sau un parteneriat juridic care, la încheierea unei tranzacții judiciare, acționează în exercitarea activitățiilor comerciale sau profesionale independente.Termenii și condițiile se aplică și relațiilor de afaceri viitoare cu antreprenorii, fără a fi nevoie să ne referim din nou la aceștia. În cazul în care clientul este antreprenor, se aplică și următoarele: Termenii și condițiile generale abateriale ale antreprenorului nu sunt recunoscute decât dacă suntem de acord în mod expres cu validitatea lor în scris.


2. Partener contractual, încheierea contractului

Contractul de cumpărare este încheiat cu SC Tendixx Tents Srl. Prezentarea produselor pe site-ul nostru web nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci un catalog online fără character obligatoriu. Puteți plasa inițial produsele noastre în coșul de cumpărături fără obligație și vă puteți corecta înregistrările în orice moment înainte de a trimite comanda dvs. utilizând mijloacele de corecție furnizate și explicate în procesul de comandă. Dând click pe butonul de comandă, plasați o comandă pentru mărfurile din coșul de cumpărături.Confirmarea primirii comenzii dvs. este trimisă prin e-mail imediat după trimiterea comenzii. După terminarea comenzii, sunteți direcționați la metoda de plata.


3. Dreptul de retragere, retur

În calitate de consumator, aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de paisprezece zile fără a oferi niciun motiv. Perioada de anulare este de paisprezece zile din ziua în care dumneavoastră sau un terț desemnat de dvs., care nu este transportatorul, ați intrat în posesia bunurilor.Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați (SC Tendixx Tents Srl, Sat Sub Cetate nr 201/A, 537364 Comuna Zetea, info@tendixx.com, Tel. Nr. +40 374 00 33 46) printr-o declarație clară (de ex. scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail) cu privire la decizia dvs. de a vă retrage din acest contract. Puteți utiliza modelul de formular pentru retragere atașat în acest scop, dar acest lucru nu este obligatoriu. Pentru a respecta termenul de anulare, este suficient să trimiteți notificarea de exercitare a dreptului de anulare înainte de expirarea perioadei de anulare.


Consecințele retragerii

Dacă vă retrageți din acest contract, vă vom restitui toate plățile primite de la dvs., inclusiv costurile de livrare (cu excepția costurilor suplimentare care rezultă din faptul că ați ales o altă modalitate de livrare față de livrarea standard propusă de noi) în termen de cel mult 14 zile din ziua în care am primit la dvs. comunicarea privind retragerea din prezentul contract. Pentru returnarea acestor sume vom utiliza aceleași mijloace de plată folosite de dumneavoastră la tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a convenit cu dumneavoastră altă modalitate; în nici un caz nu vi se vor percepe taxe pentru această returnare. Ridicăm marfa. Returnarea se face pe cheltuiala dvs. Trebuie să suportați o eventuală reducere a valorii mărfii, dacă aceasta se datorează unei manipulări a produsului care nu a fost necesară în vederea determinării naturii, caracteristicilor și funcționării acestuia.


Excluderea dreptului de retragere

Dreptul de retragere nu se aplică în următoarele cazuri:

 • furnizare de produse care nu sunt pre-confecționate și pentru a căror realizare este obligatorie o selecție sau o specificație din partea consumatorului sau care au fost personalizate după nevoile individuale ale consumatorului;
 • În cazul contractelor de livrare a bunurilor, dacă acestea au fost amestecate inseparabil cu alte bunuri după livrare datorită naturii lor.
 • pentru antreprenori

Formular de retur

(Dacă doriți să anulați contractul, completați acest formular și trimiteți-l înapoi.)

 • La SC Tendixx Tents Srl, Sat Sub Cetate nr 201/A, 537364 Comuna Zetea, info@tendixx.com, Tel. Nr. +40 374 00 33 46
 • Prin acest formular de retragere , doresc/dorim (*) să mă retrag/ ne retragem prin prezenta contractul încheiat de mine / noi (*) pentru achiziționarea următoarelor bunuri (*) / furnizarea următorului serviciu (*)
 • Comandat din data de (*) / primit la data de (*)
 • Numele consumatorului (consumatorilor)
 • Adresa consumatorului (consumatorilor)
 • Semnătura consumatorului (consumatorilor) (numai dacă aceasta este comunicată pe hârtie)
 • Data

Sfârșitul revocării

4. Limba contractului, stocarea textului contractului

Limba disponibilă pentru încheierea contractului este română. Salvăm textul contractului și vă trimitem datele comenzii și termenii și condițiile noastre prin e-mail. De asemenea, puteți vizualiza oricând termenii și condițiile aici pe site-ulnostru.


5. Termeni de livrare

Prețurile produselor menționate nu includ costurile de expediere. În principiu, aveți opțiunea de ridicare la SC Tendixx Tents Srl, Sat Sub Cetate nr 201/A, 537364 Comuna Zetea în următoarele ore de lucru: de luni până joi între orele 8:00 și 16:00 și vineri între 8:00 și 12:00.


6. Plata

Oferim următoarele metode de plată: card de credit și PayPal.
Dacă plătiți prin card de credit, vom rezerva o sumă până la suma totală a comenzii pe cardul dvs. de credit atunci când plasați comanda. Dacă nu primim autorizație de la furnizorul dvs. de card de credit, vă vom informa astfel încât să ne puteți oferi o altă metodă de plată. Cardul dvs. de credit va fi debitat imediat ce acceptăm comanda dvs. Clienții care plasează o comandă cu PayPal vor fi direcționați către site-ul PayPal. Acolo trebuie să vă conectați cu numele de utilizator și parola PayPal. Înainte de a trimite comanda, trebuie verificat dacă suma totală și detaliile facturii sunt corecte. Clienții care nu au încă un cont PayPal pot alege în continuare această opțiune de plată și pot configura mai târziu un cont nou sau pot plăti ca oaspete. Dacă o comandă constă din mai multe livrări, contul PayPal utilizat pentru plată va fi debitat separat pentru fiecare livrare.
Puteți găsi mai multe informații despre plată pe site-ul nostru.


7. Păstrarea dreptului de proprietate

Bunurile rămân proprietatea noastră până la plata integrală.
Pentru antreprenori, se aplică și următoarele: Ne rezervăm dreptul de proprietate asupra bunurilor până când toate creanțele aferente unei relații de afaceri în curs au fost soluționate în totalitate. Puteți revinde bunurile rezervate în cursul obișnuit al activității; Ne atribuiți toate creanțele care decurg din această revânzare - indiferent de o combinație sau amestecare a bunurilor rezervate cu un articol nou – în cuantumul sumei facturii către noi în avans și acceptăm această cesiune. Rămâneți autorizat să colectați daunele, dar putem colecta și noi înșine daunele dacă nu vă îndepliniți obligațiile de plată.


8. Garanție

Cu excepția cazului în care se convine altfel în mod expres mai jos, se aplică dreptul legal la răspundere pentru defecte. Regulile legale pentru limitare și revendicările pentru defecte se aplică consumatorilor. Pentru antreprenori, termenul de prescripție pentru cererile de defecte este de un an de la transferul riscului; termenele de prescripție legale pentru dreptul de recurs conform § 478 BGB rămân neafectate. Dacă articolul livrat are defect, oferim inițial o garanție antreprenorilor, la opțiunea noastră, prin eliminarea defectului (repararea) sau prin livrarea unui articol fără defecte (livrare înlocuitoare). Restricțiile de mai sus și termenele scurtate nu se aplică cererilor de despăgubire bazate pe daune cauzate de noi, de reprezentanții noștri legali sau de agenții viciari

 • în cazul rănirii, probleme de sănătate
 • în caz de încălcare intenționată sau gravă a obligațiilor
 • În cazul încălcării obligațiilor contractuale esențiale, a căror îndeplinire permite executarea corectă a contractului în primul rând și conformitatea cu care partenerul contractual se poate baza în mod regulat (obligații cardinale)
 • ca parte a unei promisiuni de garanție, dacă este convenit
 • în măsura în care domeniul de aplicare al Legii privind răspunderea pentru produse este deschis.

Informații despre orice garanții suplimentare care se pot aplica și condițiile precise ale acestora pot fi găsite împreună cu produsul și pe paginile de informații speciale din magazinul online. Serviciul pentru clienți: Puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru întrebări, reclamații și reclamații în zilele lucrătoare de la 9:00 la 16:00 la numărul de telefon +40 374 00 33 46 și prin e-mail la info@tendixx.com


Calitatea tipăririi produselor tipărite
 • Calitatea tipăririi fotografiilor sau textelor dvs. pe produsele noastre depinde în primul rând de calitatea imaginii și a fișierelor text încărcate către noi; cu cât rezoluția este mai mare, cu atât este mai bună calitatea imprimării. Nu răspundem pentru calitatea insuficientă a imaginii sau a fișierelor text.
 • Pot exista abateri de culoare clar vizibile între reprezentarea produselor configurate online pe monitorul dvs. și amprenta reală a produselor. Acest lucru se poate baza în principal pe setarea culorii sau pe calitatea afișării color a monitorului.Nu suntem răspunzători pentru abaterile de culoare bazate pe setările de culoare sau calitatea ecranului de culoare al monitorului dvs.
 • Declarați că imaginile sau fișierele text pe care ni le încărcați pentru a dota produsele sunt libere de drepturi ale terților și că utilizarea fișierelor nu încalcă drepturile terților (de .B. drepturi de autor, personalități sau mărci comerciale). Dacă suntem revendicați de terți pe baza imaginilor sau a fișierelor text încărcate de dumneavoastră către noi pentru încălcarea drepturilor de autor, a personalității sau a drepturilor de proprietate industrială, trebuie să ne încălcați pretențiile. Alte cereri de despăgubire nu sunt afectate.

9. Răspundere

Suntem întotdeauna răspunzători pentru daunele cauzate de noi, de reprezentanții noștri legali sau de agenții viciari

 • în cazul rănirii a membrelor, sau a sănătății
 • în caz de încălcare intenționată sau neglijentă a obligațiilor
 • pentru promisiuni de garanție, dacă este convenit, sau
 • în măsura în care domeniul de aplicare al Legii privind răspundere pentru produse este deschis.

În cazul unei încălcări a obligațiilor contractuale esențiale, a căror îndeplinire face posibilă executarea corectă a contractului în primul rând și pe a cărei conformitate partenerul contractual se poate baza în mod regulat (obligații cardinale) printr-o ușoară neglijență din partea noastră, reprezentanților noștri legali sau agenților supleanți, valoarea răspunderii este previzibilă la momentul încheierii contractului, daune limitate care se pot aștepta de obicei să apară. În plus, cererile de despăgubire sunt excluse.


10. Soluționarea litigiilor

Comisia Europeană oferă o platformă pentru soluționarea online a litigiilor, pe care o puteți găsi aici https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=RO
Nu suntem obligați să participăm la o procedură de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj pentru consumatori.
Alte platforme importante pentru soluționare a litigiilor:
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor: https://anpc.ro/
National Authority for the Supervision of Personal Data Processing / Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal : https://www.dataprotection.ro/


11. Locul de jurisdicție pentru antreprenori

Dacă sunteți comerciant în sensul Codului comercial, o persoană juridică de drept public sau un fond special de drept public, locul exclusiv de jurisdicție pentru toate litigiile care decurg din relațiile contractual dintre noi și dvs. este Odorheiu Secuiesc, Romania.