RON Rumänischer LEU

Impressum


Proprietar al site-ului și al conținutului acestuia

SC TENDIXX TENTS SRL
Municipiul Odorheiu Secuiesc
Strada Pietroasä, Nr. 1, Ap. 1
Judet Harghita

Tel.: +40 374 00 33 46

E-Mail: info@tendixx.com

Cod TVA nr. (CIF): RO 43202410
Curtea de apel: J19/464/2020, Harghita
Capitalul social: 145000 RON

Marcă înregistrată la data de 30/03/2021 - nr. 018355678.


Declinarea răspunderii

1. Conținutul ofertei online

Autorul însuși și furnizorul de informații se străduiesc întotdeauna să ofere informații de înaltă calitate. Cu toate acestea, autorul nu își asumă nicio răspundere pentru actualitatea, corectitudinea, caracterul complet sau calitatea informațiilor furnizate. Reclamațiile de răspundere împotriva autorului legate de daune materiale sau imateriale cauzate de utilizarea sau neutilizarea informațiilor furnizate sau de utilizarea informațiilor incorecte și incomplete sunt fundamental excluse, cu excepția cazului în care se poate demonstra că autorul a acționat intenționat sau grav neglijent prezentul. Toate ofertele pot fi modificate și nu există obligații. Autorul își rezervă în mod expres dreptul de a modifica, adăuga sau șterge părți din pagini sau întreaga ofertă sau de a înceta temporar sau definitiv publicarea fără o notificare prealabilă.


2. Referințe și linkuri

În măsura în care se face trimitere, direct sau indirect, la obiective de referință ("linkuri") care se află în afara domeniului de responsabilitate al autorului, autorul este răspunzător numai dacă cunoaște conținutul și ar fi posibil din punct de vedere tehnic și rezolvabil pentru el să împiedice utilizarea în cazul conținutului ilegal. Furnizorul acestor pagini este singurul răspunzător pentru orice conținut suplimentar și, în special, pentru daunele rezultate din utilizarea sau neutilizarea acestor informații, nu persoana care se referă doar la publicația respectivă prin linkuri. Această restricție se aplică, de asemenea, înscrierea terților în cărțile de oaspeți, forumurile de discuții și listele de corespondență create de autor.


3. Drepturi de autor

Autorul se străduiește să respecte drepturile de autor ale graficii, sunetelor și textelor utilizate în toate publicațiile, să folosească grafica, sunetele și textele create de el însuși sau să utilizeze grafica, sunetele și textele fără licență. Dacă există încă un grafic, un sunet sau un text nemarcat pe paginile respective, dar protejat de drepturile de autor ale terților, drepturile de autor nu au putut fi stabilite de autor. În cazul unei astfel de încălcări neintenționate a drepturilor de autor, autorul va elimina obiectul corespunzător din publicarea sa după notificare sau îl va face cunoscut cu drepturile de autor corespunzătoare.


4. Valabilitatea juridică a acestei declinări de responsabilitate

Această declinare de responsabilitate trebuie considerată ca făcând parte din publicația pe internet unde a fost menționată această pagină. În cazul în care părțile sau unele formulări ale acestui text nu respectă, nu mai respectă sau nu respectă în totalitate situația juridică aplicabilă, celelalte părți ale documentului rămân neafectate în ceea ce privește conținutul și valabilitatea lor.