RON Rumänischer LEU

C O R T U L   P L I A B I L   P E   C A R E   Î L   V E Ț I   I U B I

Tendixx® Tents SRL

Experții dvs. când vine vorba de pavilioane pliabile.


Tendixx® Tents SRL produce corturi pliabile de înaltă calitate în România și este, de asemenea, distribuitorul exclusiv al mărcii Mastertent® în Europa de Est. Pavilioanele pliabile Tendixx® sunt ușor de montat și demontat, stabile și fiabile pentru orice utilizare.


P R O M I S I U N E A    N O A S T R Ă

Tendixx înseamnă:

- Durabilitate și produse de cea mai înaltă calitate
- Aplicaţie intuitivă a produsului
- Servicii generoase
- 5 ani garanţie de producător pentru  structurii de aluminiu

- Disponibilitate tuturor pieselor de schimb ale structurii de aluminiu
- Personalizare fără limite
- Consultanţă competentă în domeniul proiectării și a tehnologiei
- Timp de livrare rapid și fiabil

T E N D I X X   T E A M 

"O muncă în echipă face ca visul dvs. să devine realitate"

"După mulți ani de producție, am deschis un birou propriu de vânzări în România. Echipa vă sprijină la fiecare pas până la cortul visurilor dvs. Astfel încât să obțineți un pavilion pliabil care este adaptat pentru utilizarea dumneavoastră. 


Misiunea noastră: "să concepem un cort pliabil pentru utilizare mobilă, care poate fi utilizat intuitiv și ușor, astfel încât să vă puteți concentra asupra aspectelor esențiale ale evenimentului dumneavoastră."
Monika Orban - Managing Director Tendixx Tents SRL


Cu sediul în România

"Tendixx este o companie din România. Veți găsi biroul nostru în inima acestei țări, precum și atelierele de lucru. Acoperișurile și pereții noștri laterali sunt tipărite, cusute manual și asamblate aici, la fața locului. Prin urmare, biroul nostru vă poate consilia perfect, bineînțeles în toate limbile naționale. Acordăm o mare importanță susținerii industriei locale și, prin urmare, avem angajați din zona înconjurătoare. 
Am eliminat etapa intermediară și rutele lungi de livrare. Cumpărați direct de la producător, exact acolo unde locuiți.

Tendixx reprezintă calitatea din Europa.


C O R T U L   P L I A B I L   -   A D A P T A T   L A    N E V O I L E   D V S.

Partener exclusiv al Mastertent

"Mastertent este un producător de pavilioane pliabile premium cu sediul în Italia. Calitatea și personalizarea excelentă a corturilor pliabile, a garniturilor de berărie și a accesoriilor sunt foarte apreciate la nivel internațional de mărci și companii cunoscute.

Aflați mai multe despre jucătorul premium pe site-ul lor."

Mastertent

C U   T E N Ț I E   L A   D E T A L I I

Proiectat și fabricat manual în România

Ceea ce ne face deosebit de mândri este măiestria care se varsă în produsele noastre la fiecare pas al procesului de producție.

Croitoresele noastre experimentate din România creează în fiecare zi acoperișuri și pereți laterali noi cu mare grijă și pricepere. Ulterior, fiecare comandă este asamblată și inspectată manual înainte de a vă fi expediată cu unul dintre transportatorii noștri de încredere.

Sfaturi personale

Noi punem accentul pe nevoile clienților noștri. Aveți întrebări sau cereri speciale? Contactați-ne fără obligație. Consilierii noștri clienți sunt la dispoziția dvs. non-stop!

Contactați-ne

Garanții extinse

Suntem lângă dvs. - chiar și după achiziție! Filozofia noastră de calitate include produse de calitate și servicii fiabile pentru clienți, precum și numeroase garanții.

Garanții

Sustenabilitate

Proporția ridicată din aluminiu prelucrat asigură seriei corturilor pliabile PRIME un grad special de sustenabilitate prin structura sa ingineoasă, deoarece aluminiul este 100% reciclabil.

Detalhii tehnice